Campania de informare “Europa, casa noastră” Amaru, județul Buzău

Reprezentanții Centrului Europe Direct Buzău s-au întâlnit vineri 26 mai 2017 la Şcoala Gimnazială Amaru, județul Buzău cu Reprezentanții Comisiei Europene, cu elevii și cadrele didactice cu ocazia campanei Europa, casa noastră.

Aceasta se află la a cincea ediție și este o campanie de Informare și Comunicare anuală a Reprezentanței Comisiei Europene în România, este derulată în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și este menită să informeze elevii şi profesorii cu privire la proiectul de integrare europeană (istoria, prezentul şi viitorul acestuia), priorităţile de comunicare ale Comisiei Europene, dar şi informaţii care îi privesc direct (posibilitatea de a studia şi de a lucra în statele membre, implicarea în activităţi de voluntariat, schimburi între tineri, participarea la internship-uri, implicarea în proiecte comunitare). Reprezentanţii Centrului Europe Direct Buzău în calitate de invitaţi speciali le-au vorbit elevilor despre Uniunea Europeană şi temele europene de interes, despre activităţile pe care le derulează şi proiectele în care se pot implica şi voluntari. Atât elevii cât şi cadrele didactice şi-au exprimat interesul în dezvoltarea unor proiecte împreună şi în participarea activă la acţiunile ce urmează a se desfăşura.

Felicităm cu această ocazie Reprezentanții Comisiei Europene pentru profesionalismul și prietenia de care au dat dovadă în prezentarea campaniei și îi asigurăm de toată colaborarea noastră!

Proiectul european „United we play, united we win”
”ROMÂNIA-ŢARA MEA DE DOR”