Campania #EUandME ajunge, pentru al doilea an consecutiv, la UNTOLD

După ce a parcurs peste 2.500 km prin întreaga țară, cu opriri în București, Craiova, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Suceava, Iași, Brașov, Constanța, caravana #EUandME  ajunge, în perioada 1-4 august, la UNTOLD, în Cluj.

Zilnic, pe toata perioada festivalului, în intervalul 14.00-22.00, te așteptăm să ne vizitezi la zona #EUandME (Daydreaming – Parcul Central) să descoperim împreună ce face UE pentru tine.

Și pentru că orașul Cluj devine capitala magiei, te invităm la cinema-ul #EUandME, unde poți urmări o serie de scurtmetraje, printre care „New World Symphony”, regizat de Eugen Dediu, unul dintre câștigătorii concursului european Young Filmmakers Competition.

 

Competiția, organizată de Comisia Europeană, le-a oferit tinerilor regizori șansa de a-și realiza propriul scurtmetraj. Fiecare dintre cei 5 câștigători a primit un grant în valoare de 7.500 de euro și a avut ca mentor un regizor european.

 

Pentru o experiență unică te așteptăm și la #EUandME 360 Photo Booth. Creează-ți propriul GIF și publică-l pe pagina ta de social media. Iar la cortul Spațiului Public European, afli informații la zi despre UE. În plus, câștigi numeroase premii instant.

Surprizele nu se opresc însă aici. În fiecare zi de festival, poți participa la tombola #EUandME pentru a câștiga, prin tragere la sorți, un sistem home cinema. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Mai multe detalii despre campania #EUandME  poți afla de aici: https://europa.eu/euandme/ro

Te așteptăm la UNTOLD!

Ziua europeană de comemorare a Holocaustului romilor: Declarația prim-vicepreședintelui Frans Timmermans și a comisarului european Vera Jourová
Ajutor de stat: Comisia aprobă suma de 27.4 milioane de euro pentru platforma multimodală din portul Galați