Comunicat de presă

În perioada 01- 03 februarie 2019  la sediul Centrului de Informare Europe Direct Buzău a avut loc seminarul de educație non-formală cu tema “Teatru forum”, care a constituit debutul evenimentului Teatru forum – Cetăţenii buzoieni votează responsabil la Alegerile europarlamentare din anul 2019 și sunt preocupați de Viitorul Europei  ce se va desfășura pe o perioadă de 9 luni.

La seminar au participat elevi de la colegii și licee din municipiul Buzău care și-au exprimat dorința de a deveni voluntari ai  CIED Buzău. Trainer a fost Mandruța Andreescu  de la Asociația „Tineri pentru Europa de Mâine„.

evenimentul face parte din Planul de acțiuni 2019. Prima reprezentație teatru forum va avea loc la Buzău în luna februarie 2019. Evenimentul va fi urmat de alte reprezentaţii susţinute de trupa de teatru în  municipiul și în județul  Buzău la sediul CIED Buzău sau al instituțiilor de învățământ.

Mesajul pe care dorim să-l transmitem participanţilor la întâlniri este Noi te informăm, decizia îți aparține!

Teatru Forum - Colegiul Tehnic Buzău
Teatru forum - Cetăţenii buzoieni votează responsabil la Alegerile europarlamentare din anul 2019 și sunt preocupați de Viitorul Europei