CONCURS JURNALISTIC Jurnaliștii buzoieni mai aproape de cetățeni

Centrul de Informare  EUROPE DIRECT Buzău (CIED) și Camera de Comerț Industrie și Agricultură Buzău   anunţă deschiderea concursului Jurnaliștii buzoieni  mai aproape de cetățeni – ediţia a I-a.

Prin intermediul acestui concurs, jurnaliştii locali sunt încurajaţi să contribuie la apropierea informaţiei europene de cetăţenii judeţului Buzău.

Materialele înscrise la concurs trebuie să aibă un conţinut concentrat pe activităţile CIED şi pe subiecte legate de Alegerile europarlamentare și Viitorul Europei, precum şi priorităţile UE – tematică europeană de mare interes – preluate de la Centrul de Informare EUROPE DIRECT Buzău. Sunt acceptate și lucrări care mediatizează evenimente organizate de CIED.

Sunt invitaţi să participe jurnaliştii din presa scrisă, radio, televiziune şi presa online, cu materiale publicate sau difuzate în perioada 29 ianuarie 2019 – 01 octombrie 2019.

Pot fi înscrise în concurs atât materiale publicate individual, dar şi articole apărute în cadrul unei serii.

Jurizarea se va desfăşura în perioada 02 – 16 octombrie 2019. Acesta va fi urmată de publicarea unui comunicat cu numele câştigătorilor. De asemenea, juriul îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs orice material sau articol care nu îndeplineşte cerinţele de participare.

Premiile vor consta în participarea la un training ce va fi susținut de un expert în cadrul unei întâlniri regionale între mai multe Centre de Informare Europe Direct.

Pentru înscriere sunt necesare materialele realizate şi publicaţia ori website-ul în care acesta a apărut ori transcriptul materialului şi al emisiunii în care a fost difuzat, după caz.

Formularul de înscriere la concurs poate fi solicitat atât la sediul CIED Buzău, prin e-mail: europedirectbuzau@cciabuzau.ro, dar şi descărcat de pe website-ul CIED www.europedirectbuzau.ro .

Candidaţii trebuie să depună materialele la sediul Centrului de Informare EUROPE DIRECT Buzău, bulevardul Unirii, bloc 10BCD parter. În dosarul de candidatură trebuie incluse şi datele de contact personale: nume şi prenume, adresa poştală, telefon şi e-mail.

Termenul limită pentru transmiterea materialelor este 01 octombrie 2018.

Concurs jurnalistic „Alegerile europarlamentare 2019” și „Viitorul Europei”
Noi avem cel mai tânăr multiplicator!!!