Dialog cu cetățenii al comisarilor europeni Phil Hogan și Corina Crețu la Cluj-Napoca

“Un buget modern pentru o Uniune Europeană mai puternică” este principala temă de discuție a dialogului cu cetățenii pe care îl vor avea la Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie, comisarul european Phil Hogan, responsabil pentru agricultură și dezvoltare rurală, și comisarul european Corina Crețu, responsabil pentru politică regională.

Poți participa la dezbatere în direct, completând formularul de înscriere online, până cel târziu în data de 13 septembrie 2018, ora 18.00, sau online, prin intermediul rețelelor sociale Facebook și Twitter, folosind #EUdialogues și #FutureOfEurope.

Dialogul va avea loc între orele 10.00 și 11.30, la Cluj-Napoca.

Evenimentul va fi deschis presei și transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat/ă și fotografiat/ă.

Din motive de securitate, accesul în sală se va face între orele 9.00 și 9.45 și va fi permis, în primul rând, participanților deja înregistrați. Accesul la dialog se va face în limita locurilor disponibile.

Te așteptăm la dialog!

Comisia Europeană a publicat raportul privind progresele înregistrate de România în cadrul mecanismului de cooperare si de verificare
"Motor, acțiune!": tinerii regizori români, protagoniștii concursului #EUandME