Eveniment lansare: Carta Albă “Prioritățile României și Președinția Consiliului Uniunii Europene”

Evenimentul, organizat de Institutul Aspen România cu sprijinul Reprezentanței Comisiei Europene în România, va avea loc luni, 26 noiembrie 2018, între orele 11:30 – 14:00, la Spațiul Public European (str. Vasile Lascăr nr. 31, sector 2, București).

Carta Albă a fost realizată de conf. univ. dr. Clara Volintiru și asist. univ. dr. Maria Popescu, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Academia de Studii Economice din București (ASE). Aceasta oferă o bază de discuții și o perspectivă mai largă înaintea viitoarei Președinții Române a Consiliului UE, analizând provocările și oportunitățile pe care Președinția și Uniunea în general vor trebui să le adreseze.

De asemenea, Carta Albă prezintă o imagine de ansamblu asupra principalelor teme de politici publice de interes pentru România în cadrul proceselor de decizie europene, dorind să fie utilă atât decidenților cât și publicului larg.

Limba de lucru a evenimentului va fi româna, traducere română – engleză fiind disponibilă. Limba Cartei Albe este engleza.

 

Avem rugămintea de a confirma participarea la eveniment la adresa de e-mail iulian.mihalache@aspeninstitute.ro

 

Anexă: Agenda evenimentului

Comisarul european Corina Crețu sărbătorește Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri alături de români, la Alba Iulia, Cluj-Napoca și Oradea
Comisarul european Dimitris Avramopoulos vizitează România