Gala Visurilor Meseriașe

Centrul de Informare Europe Direct Buzău a participat joi, 28 noiembrie la Gala Visurilor Meseriașe, eveniment organizat de Liga Elevilor Meseriași, prima asociație a elevilor din învățământul profesional și tehnic din Buzău.
Scopul Galei a fost strângerea de fonduri pentru dotarea a 13 ateliere de mecanică din județul Buzău. Acest lucru a fost posibil prin vânzarea biletelor pentru eveniment dar și prin organizarea unei licitații unde au fost puse în vânzare obiecte, donate Ligii Elevilor Meseriași de către elevi, personalități din Buzău și nu numai.
La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai autorităților locale, oameni de afaceri, cadre didactice, elevi și susținători ai învățământului profesional și tehnic.
În cadrul Galei au fost prezentate de către elevi momente artistice, tot aceștia realizând și preparatele culinare servite invitaților, sub coordonarea unui cunoscut chef.
Reprezentanții Centrului de Informare Europe Direct Buzău au făcut o prezentare a Centrului și au pus bazele unui parteneriat cu Liga Elevilor Meseriași.

Teatru Forum despre Viitorul Europei - Colegiul Național B.P. Hasdeu
Ziua României -1 Decembrie la Centrul de Informare Europe Direct Buzău