Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dezbate viitorul Europei cu 300 de tineri, la Sibiu

Miercuri, 8 mai, ora 18:00 (EET), președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, participă, la Sibiu, alături de președintele României, dl. Klaus Werner Iohannis, la o dezbatere despre viitorul Europei cu 300 de tineri din statele membre ale Uniunii Europene. Dezbaterea are loc la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, strada Emil Cioran, numărul 1.
Dezbaterea încheie lucrările unui forum dedicat tinerilor din Uniunea Europeană – “Să modelăm viitorul Europei împreună!”, organizat la Sibiu de Comisia Europeană.
La forum vor participa și comisarul european Marianne Thyssen, responsabil pentru ocuparea forței de muncă, afaceri sociale, competențe și mobilitatea forței de muncă, și comisarul european pentru educație, cultură, tineret și sport, Tibor Navracsics.
Joi, 9 mai, președintele Jean-Claude Juncker va participa la reuniunea informală (summit-ul de la Sibiu) a celor 27 de șefi de stat sau de guvern din Uniunea Europeană.
Agenda integrală a forumului dedicat tinerilor – “Să modelăm viitorul Europei împreună!” poate fi consultată aici.
Accesul jurnaliștilor la forum și la dialogul cu cetățenii din 8 mai se face exclusiv în baza unei acreditări. Pentru acreditare vă rugăm să ne scrieți la adresa Manea.RALUCA-ANDREEA@ext.ec.europa.eu până la data de 07.05.2019.
Summitul de la Sibiu: liderii europeni vor pune bazele viitorului comun al Uniunii Europene
DiscoverEU: încă 762 de permise de călătorie gratuite în Europa pentru tinerii din România