Teatru Forum despre Viitorul Europei

Recrutarea, transportul, transferul, adăpostirea sau primirea de persoane, inclusiv schimbul sau transferul de control asupra persoanelor în cauză, efectuate sub amenințare sau prin uz de forță sau prin alte forme de constrângere, prin răpire, prin fraudă, prin înșelăciune, prin abuz de putere sau profitând de starea de vulnerabilitate sau prin oferirea sau primirea de bani sau de alte foloase pentru a obține consimțământul unei persoane care deține controlul asupra alteia, în vederea exploatării.” – definiția traficului de persoane în Directiva UE 2011/36/UE.

Acesta este și  subiectul piesei de teatru forum pentru următoarea stagiune.

Evenimentul a fost  organizat vineri, 26 septembrie  2019  începând cu orele 15:00, iar gazda evenimentului a fost Casa Corpului Didactic Buzău.

Obiectivul general al acțiunii l-a reprezentat angrenarea grupului ţintă format din elevi și cadre didactice  în dezbateri şi activităţi privind viitorul Uniunii Europene folosind, metoda non formala a teatrului forum.

Reprezentația de teatru forum a fost susținută de voluntari (actori amatori) ai CIED Buzău de la colegiile și liceele teoretice: M. Eminescu, B. P. Hașdeu, Tehnic și Pedagogic.

Săptămâna VET la Liceul Tehnic Buzău - 14-18 octombrie 2019
ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR 26.09.2019