Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri 19 aprilie, AJOFM Buzău a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă în municipiul Buzău la Colegiul Agricol. Evenimentul a avut loc în orașele Buzău, Rm. Sărat, Nehoiu și Pogoanele. Judetul Buzău se clasează pe locul 5 în clasamentul județelor unde au fost anunțate locuri de munca disponibile.

78 de agenți economici din județ și-au anunțat participarea la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, care au scos la bătaie 601 de locuri de muncă, cele mai multe locuri de muncă disponibile fiind în municipiul Buzău. Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile aproximativ 69 de locuri de muncă. Sute de personae interesate de un loc de muncă au participat la evenimenet.

Centrul ED Buzau a fost prezent la eveniment între orele 09,30-13,30, unde a făcut o prezentare a Reţelei Europe Direct, a Centrului, o prezentarea a drepturilor şi oportunităţilor cetăţenilor europeni punctând importanţa anului European al cetăţeanului, a prezentat noul format al paşaportului europen. A împărţit tinerilor broşuri: 12 lecţii despre Europa, Ghidul iniţiativei cetăţeneşti europene, Cum funcţionează UE, Europa casa mea, Reţele de informare şi asistenţă ale UE. În urma prezentărilor şi discuţiilor purtate, tineri în căutarea locurilor au fost interesaţi de activitatea Centrului şi de informaţiile utile ce le pot primi.

Caravana de informare europeană
Europe Direct Buzău și Școala Altfel