Noaptea Cercetătorilor Europeni 2023

Vineri, 29 septembrie, începând cu orele 17:00, reprezentanții EUROPE DIRECT Buzău au participat, cu un atelier pe teme europene, la evenimentul “Noaptea Cercetătorilor Europeni 2023”. Acesta a fost organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați iar tema din acest an a fost “Research for health”.

Vizitatorii atelierului nostru au putut afla informații despre Uniunea Europeană, instituțiile sale, moneda și zona euro, limbile oficiale ale Uniunii, atât de la reprezentanții EUROPE DIRECT cât și de la voluntarii EUROPE DIRECT.

La evenimentul “Noaptea Cercetătorilor Europeni 2023” au organizat ateliere și: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău, Inspectoratul Județean de Jandarmi Buzău, structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău: Biroul Siguranța Școlară, Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității, Serviciul Rutier, Serviciul Criminalistic precum și facultăți din cadrul Universității „Dunărea de Jos”: Facultatea de Inginerie și Agronomie Brăila, Facultatea de Drept și Științe Administrative, Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Vizită reprezentanți EUROPE DIRECT la Strasbourg
ZIUA EUROPENĂ A LIMBILOR LA EUROPE DIRECT BUZĂU