Roberto Viola, director general al DG CONNECT, vizitează România

Directorul general Roberto VIOLA, Direcția Generală pentru Rețele de comunicare, Conținut și Tehnologie (DG CONNECT), efectuează o vizită oficială la București, în perioada 15-16 ianuarie 2019.
Oficialul european se va întâlni cu dl. Alexandru PETRESCU, ministrul comunicațiilor și societății informaționale, și cu dna Manuela CATRINA, secretar de stat în cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, precum și cu dl. Sorin GRINDEANU, președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. De asemenea, el va avea întâlniri cu reprezentanți ai Ministerului Finanțelor Publice și Ministerului Fondurilor Europene.

Dl. Roberto VIOLA va susține un dialog cu cetățenii, cu principalii actori și părți interesate din sectorul societății informaționale și va participa la conferința “Transformarea digitală, motor al coeziunii europene”, organizată de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. Dialogul va avea loc miercuri, 16 ianuarie, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România – str. Vasile Lascăr 31, etaj 1, sala Nicolae Titulescu, în intervalul orar 13.35 – 15.05. Accesul în sală se va face între orele 13.00-13.30.

Persoană de contact:

Roxana Morea, Reprezentanța Comisiei Europene în România, tel.: +40 21 2035467

Peste 500 de tineri români, câștigătorii celei de-a doua runde #DiscoverEU
Comisia lansează dezbateri privind o tranziție treptată spre un proces decizional mai eficient și mai democratic în domeniul politicii fiscale a UE