Sondaje și chestionare

În scopul îmbunătățirii permanente a activităților specifice desfășurate de ED Buzău suntem interesați să aflăm părerea dumneavoastră despre evenimentele desfășurate precum și care sunt nevoile dumneavoastră generale de informare pe teme europene.

Consultări publice

Consultările publice ne permit să aflăm opinia dumneavoastră cu privire la domeniul de aplicare, prioritățile și valoarea adăugată a acțiunilor UE în contextul noilor inițiative sau al evaluărilor politicilor și normelor existente.

Consultări despre viitorul Europei

Implicați-vă în această consultare pentru a va exprima preocupările, speranțele și așteptările în legătură cu viitorul UE, fără să aibă legătură cu proiectele de reguli și reglementări UE. Astfel va faceți  auzită vocea de liderii UE pentru a-i ajuta să adopte prioritățile corecte pentru anii următori. Chestionarul a fost creat de un mic grup de cetățeni selectați în mod aleatoriu, completând alte inițiative din partea Comisiei Europene referitor la Viitorul Europei.

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Uniunii Europene şi al Camerei de Comerț și Industrie Buzău. Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Uniunii Europene şi nu angajează juridic instituţiile Uniunii Europene. Politică site