Dialog Buzău oraș european în cadrul Topului Firmelor din județul Buzău

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, structură gazdă a centrului EUROPE DIRECT a organizat joi 16.11.2023 începând cu orele 18:00 Topul Firmelor din județul Buzău, ediția 2023, ocazie cu care s-a organizat și dialogul „Buzău oraș european”.

Dialogul „Buzău oraș european” face parte din Planul de acțiuni aferent anului 2023.
Scopul evenimentului a fost acela de a informa participanții: oameni de afaceri, reprezentanți din media locală și reprezentanți ai autorităților publice locale, despre ce înseamnă Buzău: oraș deschis, oraș al viitorului, oraș al educației, culturii, sportului și dezvoltării.
Președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Buzău domnul Ionel Gagu a prezentat realizările societăților comerciale buzoiene și contribuția importantă pe care acestea o au la dezvoltarea din punct de vedere economic a Municipiului Buzău. Dialogului s-au alăturat și domnii Constantin Toma – Primarul Municipiului Buzău, Petre Emanoil Neagu – Președintele Consiliului Județean, dar și Marian Daniel Țiclea – Prefectul județului Buzău care au prezentat realizările și strategia pentru viitor, astfel ca Municipiul Buzău să devină un oraș european.
În contextul Anului european al competențelor domnul Ionel Gagu, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Buzău a prezentat oamenilor de afaceri buzoieni Echipa de Robotica a Colegiului Național B.P. Hasdeu Buzău..
Conferința NEXT STEP la Colegiul Tehnic Buzău
Întâlnirea partenerilor în cadrul proiectului “pROceed … goes practise”