Job shadowing la Liceul Tehnologic “Grigore C. Moisil” Buzău

Miercuri 25 octombrie 2023, EUROPE DIRECT Buzău, având ca structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, a fost gazda unei vizite efectuate, în cadrul săptămânii europene a competențelor, de cadrele didactice ale Liceului Tehnologic ,,Grigore C. Moisil“ Buzău alături de cadrele didactice de la I.I.S  Tehnico Professionnale „Spagna-Campani” Spoleto.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate proiectele ERASMUS+ și etwinning ale Liceul Tehnologic ,,Grigore C. Moisil“ Buzău, a fost promovat învățământul profesional și tehnic (VET)  ca o carieră atractivă și o cale de învățare prin reunirea tuturor părților interesate și  prezentarea oportunităților.  reprezentanții EUROPE DIRECT Buzău  au prezentat misiunea centrului și activitățile derulate în colaborare cu Liceul Tehnologic ,,Grigore C. Moisil“ Buzău.

Cadrele didactice partenere din Italia au ascultat cu mare atenție exemplele de bună  practică prezentate și au fost plăcut impresionați de noul proiect  Cyber Agent – SME’s Cyber Security Change Agents, ce va fi derulat de Liceul Tehnologic ,,Grigore C. Moisil“ Buzău împreună cu partenerii din 7 țări.

Participanții la eveniment au primit materiale promoționale de la Reprezentanța Comisiei Europene în România și de la EUROPE DIRECT Buzău.

Cum să-ți aperi afacerea de infractorii cibernetici
Concurs „Descoperă Europa!”