Întâlnirea partenerilor în cadrul proiectului “pROceed … goes practise”

Reprezentanții EUROPE DIRECT Buzău, structură gazdă Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Buzău, au participat pe 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie la dialogul prilejuit de întâlnirea partenerilor din cadrul proiectului “pROceed … goes practise”, proiect co-finanțat de către Uniunea Europeană.

Gazda întâlnirii a fost Primăria Buzău, unde Primarul Municipiului Buzău domnul Constantin Toma le-a prezentat participanților, parteneri ai proiectului, strategia pentru perioada următoare, astfel ca orașul Buzău să devină un oraș european, și exemplu de bună practică pentru orașele din România.
Partenerii proiectului sunt entități juridice din: Germania, România, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Serbia și Slovacia iar obiectivul acestuia este reintegrarea în piața muncii a persoanelor de etnie romă care nu și-au finalizat studiile. Atingerea obiectivului urmând a se face prin oferirea de cursuri de specializare, în parteneriat cu viitorii angajatori.
În contextul Anului european al competențelor, au avut loc întâlniri cu reprezentanții ai: AJOFM, precum și reprezentanți ai mediului de afaceri, viitori posibili angajatori discutându-se următorii pași ce vor trebui făcuți pentru ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit în sensul dobândirii de noi competențe de către persoanele de etnie romă.
Dialog Buzău oraș european în cadrul Topului Firmelor din județul Buzău
Cum să-ți aperi afacerea de infractorii cibernetici